Populatia globala este acum de 6,8 miliarde de oameni si vom ajunge la 9 miliarde de oameni in curand. Daca vom face o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, com putea sa scadem cifra asta cu 10-15%”, a spus acesta intr-o prezentare din cadrul TED.

Gates a folosit o ecuatie pentru emiterea dioxidului de carbon:

CO2=P X S X E X C

„P” reprezinta numarul populatiei, „S” este numarul mediu de servicii de persoana, „E” este valoarea medie de unitati de energie pe serviciu, si „C” inseamna media de CO2 emisa pe unitate de serviciu pe an. Potrivit acestuia, anual, 26 de miliarde de tone de dioxid de carbon intra in atmosfera, media per om fiind cam de 5 tone.

Dupa prezentarea acestei ecuatii, Gates si-a invitat audienta sa gaseasca modalitati de a „elimina” variabilele din formula matematica, pentru a diminua cantitatea anuala de CO2, in scopul temperarii fenomenului de incalzire globala. Si s-a oprit asupra primei variabile-populatia.

Vedeti aici partea in care miliardarul isi prezinta teoria

Organizatia sa, Bill & Melinda Gates Foundation, se ocupa masiv cu vaccinarea.

Ce putem intelege din discursul lui Gates? Ca vaccinurile sale nu numai te imunizeaza importiva malariei sau a altor boli, dar ca acestea si sterilizeaza? Ce parare aveti? Lasati comentariul aici!