Cele mai noi zboruri fac legatura intre Craiova si Paris Beauvais si Venetia Treviso, ambele cu incepere din martie 2017, cu doua curse saptamanale.

Biletele sunt deja disponibile si pot fi rezervate pe wizzair.com de la 69 de lei pe segment, cu toate taxele incluse.

Primul zbor Wizz a decolat de la Craiova spre Londra Luton in 2013, iar dupa doar un an de activitate, Wizz Air a alocat o aeronava noua Airbus A320 la Aeroportul International Craiova.

Odata cu stabilirea bazei operationale, compania a lansat mai multe rute cu tarife reduse spre destinatii populare cum ar fi Roma, Milano, Bologna in Italia si Barcelona in Spania.

                                                                                              * un singur zbor, cu toate taxele obligatorii incluse

In 2015, Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova. Impreuna cu noile zboruri spre Paris si Venetia, Wizz Air ofera acum sapte rute spre 4 tari, din Craiova.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in 2007 si de atunci s-a dezvoltat continuu, urmand sa ajunga la 20 de aeronave, pana la finalul anului 2016. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportati din si spre Romania, de la inceputul operatiunilor.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.800 de angajati si a transportat 20 de milioane de pasageri in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2016.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA) si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie.