Aplicatia Google Maps ofera navigarea mult mai usoara. Poate fi comparata cu cea oferita de un GPS obisnuit care iti indica daca trebuie sa o iei la stanga sau la dreapta in intersectie.

Programele instalate pe un telefon cu sistemul Android pot fi incercate inainte de a fi cumparate. Iar daca totusi achizitionezi una si te razgandesti poti sa iti primesti banii inapoi daca ceri asta in primele 15 minute de la efectuarea platii.

In mare parte, aparatele cu Android au o baterie care poate fi schimbata. Asa ca, spre deosebire de un iphone, ii poti schimba chiar tu bateria fara sa apelezi la un service.

Mobilele cu Android pot rula jocuri din prima generatie si pot fi chiar instalate si jucate pe calculator sau televizor.

Sistemul este imbunatatit periodic si este mult mai usor de personalizat. Spre deosebire de iOS, pe un telefon cu Android, poti folosi Google Voice in loc de minutele prevazute in abonamentul lunar.

Telefoanele Android au o memorie care poate fi extinsa cu un simplu card SD.

In plus, permit rularea aplicatiilor cu Flash, lucru imposibil pe aparatele Apple.

Siri nu este o noutate pentru sistemul iOS. Vlingo, asistenta telefoanelor cu Android, te ajuta sa trimiti e-mail-uri si sa cauti informatii pe internet.

Mai mult, sistemul Android te ajuta sa iti conectezi mai usor informatiile din telefon la retelele sociale.

Citeste si:

Ce cauta marile companii la viitorii angajati. Cum sa-ti faci un CV care sa-ti asigure un job intr-o multinationala FOTO