kika a intrat pe piața din România în urmă cu 9 ani, când a deschis primul magazin din zona Militari.

Lucrările la noul magazin, care se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, au început în luna septembrie a acestui an. Parcarea magazinului poate găzdui 320 de autovehicule și există, de asemenea, şi o parcare specială pentru biciclete.

De la an la an, clienţii români au arătat un interes din ce în ce mai mare pentru produsele kika. Această evoluţie pozitivă ne-a încurajat şi dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piaţa din România, deschiderea unui nou magazin fiind un pas firesc în acest sens. Venim astfel în întâmpinarea clienţilor kika din sectorul 3 al Capitalei şi nu numai, cu un magazin nou, modern, ce oferă o gamă variantă de produse şi soluţii pentru pentru toate stilurile, tot ce este necesar pentru un cămin confortabil şi practic”, a declarat Mirela Secoşan, administrator kika România.

Sortimentul diversificat de produse ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decoraţiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse in magazin şi zeci de modele de canapele şi colţare ce au opţiunea de personalizare a culorii sau texturii în funcţie de propriul stil.

Pentru ziua deschiderii, kika Pallady a pregătit activităţi speciale pentru clienți, de la vouchere pentru primii 100 de vizitatori, până la sesiuni de live cooking, concurs cu premii, activităţi dedicate copiilor, zeci de oferte şi alte surprize.

Cei ce vor să plece imediat cu produsele achiziţionate pot beneficia de servicul kika Bus, ce le pune la dispoziţie o maşină pe care o pot conduce chiar ei pentru a transporta acasă mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu. De asemenea, retailerul oferă posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasă, odată cu livrarea produselor achiziţionate de client.