Ministrul face referire la ”o gaşcă organizată de terorişti economici”, anume la „un politician care se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat care ”profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani”.

”Cum să -ţi foloseşti soţia ca arma politica. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţără, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

Oficialul afirmă că este atacat de un politician care ”se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat.

”Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV. Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi”, scrie ministrul de Finanţe.

Presa a relatat că Florin Cîţu ar fi desfiinţat Direcţia Generală Juridică din Ministerul pe care îl conduce pentru a evita un proces în care e parte tatăl său, scrie News.ro. Familiei Cîţu i-a fost retrocedat un teren de 50 de hectare de pădure lângă pârtia de schi din Voineasa, iar retrocedarea este acum subiect de proces, în care statul român este reprezentat de ministerul condus de Cîţu, care ar trebui să se judece cu părinţii ministrului.