Directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a declarat, luni, ca aplicatia este dezvoltata de un expert clujean care lucreaza la o mare companie din Londra si va fi finalizata pana in vara anului viitor, scrie Mediafax.

"Toata oferta noastra vacanta de locuri de munca va fi disponibila prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone-uri, la dezvoltarea careia lucram in prezent, pe toate sistemele de operare ale telefoanelor mobile. Consideram ca absolventii si tinerii care utilizeaza astfel de mijloace de comunicare, dar si somerii, sa fie interesati de acest soft, cu ajutorul caruia isi pot gasi mai usor un loc de munca, direct de pe telefonul mobil. Pentru aceasta, beneficiarii aplicatiei trebuie sa fie inregistrati in evidentele noastre. Aplicatia este dezvoltata de un expert clujean care lucreaza la o mare companie din Londra si va fi finalizata pana in vara anului viitor. Este o aplicatie in premiera nationala", a spus Don.

Aplicatia pe telefoane mobile va fi inclusa in cele doua proiecte cu finantare europeana de sapte milioane de euro castigate de AJOFM Cluj, care au dus la infiintarea unui call-center pentru someri si la amplasarea unor info-touch-uri in sediul agentiei.