Cele aflate totusi in zonele turistice nu prea mai au camere libere de Revelion, desi vand sejurul pentru doua persoane cu 1.000 de euro.

La doar 18 km de agitatia de pe Valea Prahovei in localitatea Moroeni, familia Veliscu si-a facut o adevarata ferma langa pensiune.

Oamenii nu stiu prea multe despre agricultura, dar s-au gandit ca daca cresc totul fara ingrasaminte au sanse sa obtina un certificat pentru mancarea organica, pusa pe mese inaintea turistilor.

In asteptarea certificatului care sa arate ca totul din meniu e bio, oamenii dau zor cu pregatirile de sarbatori. Stiu ca pentru multi turisti conteaza gustul autentic mai mult decat actul inramat de pe perete.

Si la Busteni un austriac a decis sa investeasca in turismul bio si si-a construit la poalele Bucegilor un butique-hotel de 5 stele. Meniul pe care il serveste este 100% natural, insa produsele sunt cumparate de pe site-uri specializate.

Hotelirii care investesc in menuiri bio cred ca aceasta nisa se va dezvolta in continuare si vor avea tot mai multi clienti care nu isi permit asa ceva acasa.