Au inceput sa apara din ce in ce mai multe anunturi de garsoniere la 100 de euro si de apartamente cu doua camere la 200 -250 de euro si vara d-abia acum incepe! Banuim ca stii, dar iti mai spunem o data: de obicei, chiriile scad vara odata cu plecarea studentilor si cresc in apropierea toamnei, cand acestia sa intorc!

Sa trecem in revista cateva anunturi ca sa intelegi mai bine despre ce este vorba!  De exemplu, pe anunturiparticulari.ro sunt nu mai putin de 60 de pagini de anunturi de inchiriere - garsoniere si apartamente - la preturi intre 90 si 250 de euro. Mai multe detalii aici! 

Nu te impacienta daca iti cer sa platesti vizualizarea, aceleasi anunturi sunt si pe alte site-uri, dar si in ziare, pentru ca de acolo au si fost culese. Mai departe, pe anuntul.ro sunt garsoniere la inchiriat intre 100 de euro si 200 de euro, dar nu uita ca poti sa negociezi si sa obtii preturi mai bune ca nici proprietarilor nu le convine sa stea cu locuintele goale, tocmai acum cand chiriasii cu bani multi de dat devin o specie pe cale de disparitie!

La doua camere, preturile pleaca de la 180 de euro si merg spre 250 - 300 de euro, dar in intervalul 180 – 250 de euro, oferta este foarte bogata asa ca nu sunt prea multe motive sa accepti ceva la 300 de euro, decat daca primesti o reducere consistenta si casa in care vei sta chiar arata foarte bine!

Pe magazinuldecase.ro, cerintele proprietarilor inca nu au scazut prea tare, dupa cum se vede aici!

Nici pe anuntimobiliar.ro nu sunt inca oferte prea bune, dar specialistii ne asigura ca vor aparea in curand!

Citeste si Supraoferta de garsoniere la preturi sub 40.000 de euro!