Potrivit unui comunicat al companiei, în anul 2018, cele peste 5.900 de recomandări de business transmise între membrii BNI România au generat o cifră de afaceri de 8,1 milioane de euro, în creștere cu aproape 25% față de anul precedent.

Pentru 2019, BNI România, își propune să crească această comunitate și să se extindă în cât mai multe orașe din țară.

Dincolo de accesul la o platformă internațională de networking, care și-a dovedit eficiența în cei peste 30 de ani de activitate, BNI înseamnă și oportunități reale de dezvoltare pentru membrii noștri prin programele complexe de training pe care le oferim în cadrul pachetelor de membership. Trăim o perioadă de schimbări rapide, în care afacerile devin tot mai globale, și care oferă numeroase oportunități: dacă ai viziune de business, dacă îți stabilești obiective pragmatice, dacă acumulezi suficiente cunoștințe și dacă ești destul de agil, mediul antreprenorial din România oferă un potențial enorm de creștere. Iar noi, în BNI, tocmai asta ne propunem să facem: să le deschidem membrilor noștri perspectiva unei lumi pline de oportunități și să îi sprijinim să își atingă potențialul, fiind parte a unei comunități puternice și vizionare”, a declarat Manuela Voicilă, Director Național BNI România.

BNI celebrează zilele acestea Săptămâna Internațională a Networkingului, o inițiativă lansată în SUA, care își propune să aducă în centrul atenției comunități de lideri care produc o schimbare în bine în lumea în care trăim.

Pe 7 februarie BNI România va găzdui, la Athenee Palace Hilton, cel mai mare eveniment de networking al începutului de an, cu tema ”Oportunități 2019: creștem afaceri, dezvoltăm comunități”.

Reprezentanti ai unor prestigioase organizații internaționale de networking (Amcham, JCI), lideri ai unor comunități locale de antreprenori (BIZ), creatori de comunități care ne inspiră să facem bine și să trăim frumos și autentic (ATCA, Yoga City, Taste Romania, Acorns) vor vorbi despre ce înseamnă să fii parte a unei comunități, despre relații solide, despre încredere și transfer de know-how, despre cum poate crește comunitatea de antreprenori din România într-o perioadă marcată de provocări dar și de oportunități. BNI își propune să încurajeze o conversație amplă pe toate aceste subiecte și să fie un catalizator al dezvoltării antreprenoriatului românesc pe baze solide și sănătoase.

BNI România este membră a rețelei globale BNI, o comunitate de business networking care a pornit acum mai bine de 30 ani din SUA, cu peste 247.000 de membri la nivel mondial în prezent, care au generat doar în ultimele 12 luni afaceri din recomandări în valoare de 15,5 miliarde de dolari.

BNI România are aproape 250 de membri în 10 grupuri din București și Cluj și alte grupuri în formare în Prahova, Brașov și Ilfov.