"Am semnat joi contractul cu Karl Heinz Dietrich International Exped. Prima etapa a proiectului cuprinde o investitie de 5 milioane de euro, urmand ulterior sa creasca la 15 milioane de euro. In prima etapa vor fi angajati 80 de oameni, iar numarul va creste la 200", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, intr-o conferinta de presa.

La randul sau, presedintele Karl Heinz Dietrich International Exped, Hans Ulrich Dietrich, a declarat ca decizia privind deschiderea unitatii in judetul Cluj a tinut cont de facilitatile oferite de parcul industrial si ca depozitul va fi finalizat in aprilie-mai 2014.

In Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu sunt prezente cu unitati de productie, printre altele, companiile Bosch si DeLonghi.

Karl Heinz Dietrich International Exped, care se ocupa in principal de transporturi rutiere interne si internationale, a fost infiintata in 1946. Compania este prezenta in Romania din 1997, cu facilitati logistice la Bucuresti, Brasov, Sibiu si Timisoara.