"Anul trecut ne-am directionat eforturile spre atragerea si selectia de profesionisti IT, astfel incat am format o echipa de peste 200 de angajati in doar un an. (...) Anul acesta tendinta va continua, ne vom adresa nu doar specialistilor cu o experienta profesionala de peste 5-7 ani, ci si profilelor mai junior", a declarat directorul de resurse umane al DB Global Technology, Iulia Cirmaciu. 

DB Global Technology a fost infiintata in septembrie 2013 si dezvolta solutii software pentru operatiunile globale ale bancii. 

Centrul ocupa un spatiu de peste 6.000 mp intr-o cladire din zona Pipera. 

Compania va angaja inca 300 de specialisti pana in 2016, in domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture si functional/business analysis. 

Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, valoarea costurilor salariale pe care Deutsche Bank le va suporta pana la finele anului 2016 pentru cei aproximativ 500 de angajati care isi vor desfasura activitatea in centrul din Bucuresti se va ridica 39,24 milioane de euro, din care 15,69 milioane de euro vor fi acoperiti prin schema de ajutor de stat pentru crearea a 500 de noi locuri de munca. 

Deutsche Bank este prezenta pe piata din Romania din anul 1998 si furnizeaza produse si solutii personalizate pentru clientii bancii corporative si ai bancii de investitii, servicii de tranzactii bancare pentru clienti corporativi si institutionali, precum si servicii de private banking pentru clientii persoane fizice.