"Contractul colectiv de munca prevede ca anual prima de paste sa se indexeze cu 5%. Astfel, prima de anul acesta este de 935 de lei, inmultit cu 1,05, asta insemna aproximativ 981 de lei brut", a declarat Ovidiu Cioroianu. 

Calculat la cei aproximativ 3.750 de angajati ai companiei, fondul total brut al primelor de Paste se ridica la circa 3,67 milioane de lei. 

Ford produce zilnic in jur de 365 de masini B-Max si aproximativ 450 de motoare

Noul Ford B-max este in prezent singurul autoturism din Romania care suna singur la 112. B-max este dotat cu SYNC, un sistem de conectivitate si de informare care permite initierea unui apel direct catre 112, in momentul in care se declanseaza airbag-urile sau masina nu mai este alimentata cu combustibil.  Astfel, apelul este initiat prin intermediul telefonului soferului, conectat la sistemul din masina prin Bluetooth, care transmite si coordonatele GPS ale vehiculului.  Oficialii Ford spun ca sistemul SYNC si siguranta pe care o ofera B-max sunt punctele forte ale masinii.  Autoturismul a obtinut cinci stele la testul de siguranta efectuat de Euro NCAP. 

La fabrica din Craiova se produce in prezent si motorul de 1 litru ECOBOOST, disponibil in doua variante de 100 si 120 de cai putere. 

Angajatii uzinei Ford din Craiova lucreaza in prezent, in doua ture, iar salariul mediu brut se ridica la aproximativ 2.700 de lei.