Zborurile se vor opera cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, joi si duminica, incepand cu 12 ianuarie 2017.

"Odata cu lansarea zborurilor catre Tel Aviv, Blue Air intra pe o piata noua, dar in acelasi timp cunoscuta. Noua ruta va aduce mai aproape Bucurestiul de cele mai sfinte locuri ale crestinatatii, dar si de un oras modern, vesnic in miscare, care cu siguranta se va bucura de succes in randul romanilor. Orarul a fost special studiat pentru a raspunde atat nevoilor oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si pentru pelerinaj, iar preturile sunt foarte atractive, asa cum v-am obisnuit deja”, a declarat directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru

Blue Air estimeaza o crestere de 50% a traficului in acest an fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016.

Operatorul aerian si-a inceput activitatea in urma cu 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are cinci baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino, urmand ca din 30 octombrie sa se deschida baza din Cluj-Napoca si din 27 aprilie 2017 cea din Constanta.

Compania opereaza o flota de aeronave Boeing 737.