Astfel, Blue Air a anunțat o promoție în cadrul Târgului de Turism al României. Pentru evenimentul organizat în perioada 15-18 noiembrie, la Romexpo, Blue Air a lansat promoția „Blue Friday”, în cadrul căreia toate biletele de avion achiziționate direct de la stand au o reducere de 15%.

De asemenea, clienții campaniei „Blue Friday” vor învârti roata norocului și vor putea câștiga materiale promoționale, o reducere adițională de 5% în plus față de reducerea de 15% din cadrul campaniei „Blue Friday”, iar cel mai mare premiu sunt biletele aproape gratis, pentru care se achită doar taxele de aeroport!

“A devenit deja o tradiție ca, la cel mai mare eveniment de turism al anului, Blue Air să ofere reduceri celor care își achiziționează bilete direct de la standul nostru. Te invităm să descoperi cele mai atractive destinații din Europa la prețuri foarte accesibile și ținem pumnii celor care vor învârti roata norocului! Îi așteptăm pe vizitatorii Târgului de Turism să viziteze standul Blue Air și să profite de reducerile noastre irezistibile pentru a-și organiza următoarea vacanță”, a declarat Tudor Constantinescu, Directorul Comercial Blue Air, în prima zi a târgului.

Promoția „Blue Friday” se încheie duminică, 18 noiembrie, la ora 16.00, și se aplică pentru călătorii oricând în perioada 15 noiembrie 2018 – 26 octombrie 2019.

Blue Air, care aniversează în luna decembrie 14 ani de activitate, a dedicat acest an consolidarii companiei. A lansat rutele București – Palma de Mallorca, Torino – Stockholm, Liverpool - Palma de Mallorca, Liverpool Malaga, dar și București – Paris Charles de Gaulle. Iar pentru a onora Centenarul, a personalizat unul dintre avioanele flotei cu chipul primului rege al României – Carol I.

„Pink Friday”, la Wizz Air

Și Wizz Air propune clienților reduceri de Black Friday. Denumită „Pink Friday”, campania operatorului din Ungaria constă într-o reducere de 10% la toate zborurile, pentru pasagerii ce aleg să călătorească în grupuri.

Reducerea se aplică tarifelor pentru grupuri, incluzând taxele și costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare. Perioada de valabilitate a promoției este 15 – 22 noiembrie 2018 (ora Europei Centrale și de Est).

Discount-ul se aplică doar pentru grupuri cuprinse între 11 și 55 de persoane și pentru zborurile din programul de iarnă, iar călătoriile trebuie să se încheie până pe 31 martie 2019.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 104 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 143 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.