Şeful statului a vorbit despre tragedia de la Caracal. “Ne-a arătat cât de multe lşi de profunde sunt disfuncţionalităţile din interiroul unor instituţii ale statului. Incomepetenţa, corupţia, toate au dus la un deznodământ cutremurător. Am cerut Guvernului să adopte măsuri până la finalul lunii august ca să nu mai existe întârzieri criminale. Am şi indicat Guvernului ce măsuri ar trebui luate. PSD, preocupat de soluţionare crizelor interne, continuă să ignore soluţionarea problemelor urgente pentru cetăţeni. Am văzut grija de a muta şefi de la o instituţie la alta. PSD e specialist în a tărăgăna lucrurile, sperând ca oamenii să uite cui îi revine responsabilitatea. Vedem o luptă surdă pentru a rămâne cu orice preţ la putere. Aşa arată o guvernare eşuată”

“Legea recursului compensatoriu nici până acum nu a fost abrogată. Azi, Poliţia Română are probleme de credibilitate din cauza politizării excesive. Guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi în funcţii. Guvernul PSD a făcut mult rău României şi ar fi trebuit să plece demult. Românii îşi doresc o altă guvernare şi o vor avea.”

“Se impune resetarea statului. Direcţia unde a dus PSD ţara e greşită, şi românii o consideră greşită. E nevoie de o guvernare pro-europeană.”

Mai multe detalii pe www.stirileprotv.ro.